42809394
Fodplejer i hjertet af Aabenraa


Mit navn er Pia Ehrhorn, og jeg er lægeeksamineret fodplejer ved Odense Fodplejeskole. Min klinik ligger i hjertet af Aabenraa med gode parkeringsforhold, let adgang og midt på gågaden. 


Jeg ønsker at give mine kunder fodpleje af højeste kvalitet, hvor hygiejnen er i top, og hvor behandlingen kan afhjælpe de problemer, du har med netop dine fødder.


En god fodpleje behøver dog på ingen måde at være betinget af, at du har problemer med fødderne. Det kan også være, at du udelukkende ønsker velvære og forkælelse.


Jeg har stor erfaring med fodpleje af enhver art. Jeg kan behandle dagligdagens problemer lige fra nedgroede negle, hård hud, ligtorn osv. Jeg kan også behandle sportsfolk og de personer, der bruger fødderne meget i deres daglige arbejde.


Hos Pia's Fodpleje er det altid dig, der er i centrum. Sammen finder vi den behandling, der bedst passer til netop dig, og jeg er først tilfreds, når du er. Jeg behandler alle aldersgrupper, og ingen problemer er for store eller små.


Uanset om du ønsker hjælp til problemer eller velvære og forkælelse, er du altid velkommen hos mig. Under "behandlinger" kan du læse mere om de forskellige muligheder, mens du under booking kan bestille tid - Altid til gode priser.